Тепер отримати національну візу Німеччини стало ще простіше. В Києві відкрито спеціальний Німецький візовий центр Visametric

На офіційному сайті Посольства Німеччини в Україні тепер ви можете знайти наступну інформацію стосовно отримання національної візи Німеччини.
“З 22.07.2019 року подання заяви на отримання національної візи з метою працевлаштування у якості Au-Pair, навчання, відвідування мовних курсів, проходження добровільної служби, працевлаштування для моряків внутрішніх вод та студенської практики за наявності дозволу Відомства у справах працевлаштування (ZAV) можливе також у нашому візовому центрі Visametric у Києві!
Прийом цих візових заяв здійснюється в рамках пілотного проекту, тому подати до візового центру можна поки-що лише незначну кількість заяв. Подання візових заяв можливе лише у візовому центрі у Києві та лише за попереднім записом.”

Візовий центр Visametric знаходиться за адресою: Київ, Хрещатик 27-б
Телефон 044-364-88-65
Режим роботи:
– подача документів Понеділок – п’ятниця: 08:30 – 15:30
– видача паспортів Понеділок – п’ятниця: 08:30 – 18:00

Це напрочуд хороша новина для всіх бажаючих оперативно отримати національну візу Німеччини.
Також якщо Вам потрібно підтягнути знання з німецької мови, чи ви тільки вирішуєте де і коли почати вивчати німецьку мову, запрошуємо Вас до німецького освітнього центру Deutsches Sprachzentrum на курси німецької мови в Києві. В нас Ви завжди зможете обрати зручний варінт навчання: стандартний курс; інтенсивний курс; суперінтенсив чи індивідуальне навчання.
Бажаємо успіхів в навчанні та роботі!

visametric киев

Перезвоните мне