Курси німецької мови для початківців. Який курс краще обрати?

Німецька для початківців з нуля     На початку вивчення німецької мови у кожного студента виникає питання: «Який курс німецької обрати: стандартний, інтенсивний, супер-інтенсивний чи індивідуальні заняття?» Від цього вибору і буде залежати результат вашого опанування німецькою мовою, оскільки кожен курс має різну інтенсивність занять, і зовсім  не всі студенти готові, та й мають можливість, відвідувати заняття 3 чи 5 разів у тиждень. Тому перше питання, яке краще поставити собі перед початком навчання: «Навіщо мені німецька мова, і скільки вільного часу  я готовий цьому присвятити ?». Відповівши чесно на ці два простих запитання, Ви точно визначите, який варіант вивчення німецької мови підходить саме Вам.

✅ На сьогоднішній день більшість шкіл у Києві пропонують курс  «Німецька мова для початківців» як інтенсивний курс: 3 рази в тиждень по 120 чи 135 хвилин. Так, цей варіант ідеально підходить для покрокового опанування німецької, оскільки при такій інтенсивності у Вас залишиться час і для закріплення пройденого матеріалу вдома (виконання домашніх завдань).

✅ Ще один інтенсивний варіант вивчення німецької мови, це так званий «супер-інтенсив», на якому Ви будете відвідувати курси 5 разів у тиждень по 2 години. Варіант також прийнятний, але в такому режимі Ви, найімовірніше, не встигатимете закріплювати пройдений матеріал вдома. Багато хто може подумати: «А навіщо закріплювати вдома, я ж і так 5 разів у тиждень відвідую заняття?»  Так, сенс у цьому питанні є, але за умови, якщо Ви не прийшли вивчати німецьку з нуля. Починаючи з більш високих рівнів, А2.1 чи А2.2, Ви вже будете розуміти саму методику і алгоритм побудови уроку і засвоєння матеріалу. Але на початковому рівні Ви можете просто «перегоріти», навчання може здатися занадто складним, не весь матеріал буде сприйматися і  засвоюватися.

Стандартний курс німецької мови.  Також хороший варіант методично і без поспіху вивчити німецьку мову. Відвідуючи курси 2 рази в тиждень, у Вас буде достатньо вільного часу для закріплення пройденого матеріалу вдома, перегляду і прослуховування додаткових матеріалів, відпочинку  від навчального процесу. Але такий варіант вимагатиме від Вас більш довготривалого навчання, як мінімум 4 місяці для засвоєння одного рівня мови. Дуже хороший варіант для школярів і студентів – коли життя більш-менш розмірене, а знання поглинаються легко і спокійно.

Індивідуальні заняття. Цей спосіб вивчення іноземної мови підходить абсолютно всім. Оскільки інтенсивність, тривалість та час занять Ви можете обирати самі, взявши до уваги власні побажання. Також одним із плюсів вивчення німецької мови індивідуально є те, що Ви можете коригувати сам процес і тематику викладу матеріалу: наприклад, Вам потрібна мова для подорожей, а не для формального спілкування, – тоді можна побудувати весь курс на темах і фразах, пов’язаних з подорожами і т.д.

👌 Отож, якщо Ви шукаєте курси німецької для початківців, пропонуємо звернути увагу на інтенсивний або стандартний курс німецької мови.

Сподіваємося, що стаття була корисною для Вас. Успіхів у вивченні німецької мови!

Хочеш ВИВЧИТИ НІМЕЦЬКУ – ЛЕГКО та ЕФЕКТИВНО? Записуйся на ОНЛАЙН КУРС та заощаджуй 1400 грн.  Розклад онлайн курсів дивись тут: НІМЕЦЬКА ОНЛАЙН.

Похожие записи

Перезвоните мне