НІМЕЦЬКА МОВА ДЛЯ ПОЧАТКІВЦІВ – 5 ОСНОВНИХ ПОМИЛОК

пять помилок при вивченні німецькоїЧи знали ви, що найчастіше люди припиняють вивчати мову 😲 лише тому, що роблять одні й ті ж помилки та розчаровуються у власних силах?☹️ Сьогодні ми розповімо, з якими проблемами та труднощами при вивченні німецької мови ви можете зіткнутися.

  1. ✅ Неорганізованість. Якщо ви вивчаєте іноземну мову, то повинні розуміти, що прогрес залежить виключно від вас та від того, наскільки ефективно ви плануєте свій час та графік занять. Відсутність методики та системності, постійні зміни – усе це перешкоди для досягнення цілей навчання.
  2. ✅ Не повторення вивченого. Пройдений матеріал швидко забувається, тому, для того, щоб він закріпився в довготривалій пам’яті, намагайтеся регулярно виділяти час для повторення вивченого матеріалу, найкраще – кілька разів на тиждень.
  3. ✅ Фокус на граматиці. Зубріння граматичних правил –  найбільш небезпечна помилка. Адже граматика – це лише один із компонентів мови, і для вміного користування мовою необхідно тренувати й навички комунікації.
  4. ✅ Страх робити помилки. Страх блокує. Але ж не помиляється лише той, хто нічого не робить! І навіть носії мови допускають помилки й неточності під час розмови.
  5. ✅ Перенесення знань з однієї мови на іншу. Якщо крім німецької мови ви вивчаєте ще одну іноземну (наприклад, англійську), то, незважаючи на їх спільне германське походження, граматика всюди різна й особлива.

ВИВЧАЙ НІМЕЦЬКУ, РОЗВИВАЙСЯ, ДОСЯГАЙ ПОСТАВЛЕНОЇ МЕТИ🎯

Похожие записи

Перезвоните мне